Rendszereinket nagyfokú automatizáltság jellemzi. A kívánt páratartalom szabályzásához folyamatosan gyűjtjük és feldolgozzuk a szükséges környezeti paramétereket amelyeket ezt követően tárolunk is. A gyűjtött paraméterek alapján valós idejű grafikus információk, riportok és akár email alapú incidens jelentések is készíthetőek. Ezen lehetőségek nagyban hozzájárulnak a minél egyszerűbb és emberi erőforrást kímélő üzemeltethetőséghez. A hosszútávú biztonságos és nagy rendelkezésre állású működés biztosításához képzett szakember gárdánk jelent támogatást a karbantartás és szervizigények területén.

Valósidejű információk

Teljesítmény monitoring

Magas rendelkezésre állás

Adattárház

A DITUSZ Kft párásító és párahűtő berendezései a legfrissebb technológiai megoldásokat használó adatgyűjtő rendszerekkel vannak ellátva. A központi vezérlő nem csak folyamatosan gyűjti és továbbítja a területen keletkező real-time információkat, és archiválja az adattárház szerveren.

+ Folyamatos információ mentés a termelési adatokról
+ Audit jellegű ellenőrzések lehetősége
+ Incidens vizsgálati lehtőség

Részletek

Távfelügyelet, monitoring

A DITUSZ Kft által telepített adatgyűjtő rendszer adatai periódikusan felkerülnek egy adatfeldolgozó szerverre. Ezen a szerveren egy monitoring alkalmazás felületén beállíthatóak az egyes mérési adatokra riasztási küszöbértékek, riasztási címek, és riasztási profilok. Rendszereink bizonyos fő elemeikre vonatkozóan mesterséges intelligens alapú meghibásodás előrejelző algoritmusokkal is rendelkeznek.

Részletek

E-mail riasztás

A párásító és párahűtő rendszerink a gyűjtött adatok és az előre beállított határértékeknek és profiloknak megfelelően értesítő email-t tud küldeni, amikor valamely mérési zónában a határértékeken kívülre kerül valamelyik mért környezeti paraméter. Ezzel az incidens riasztási megoldással nagy biztonsággal kézben tarthatóak az előre nem várt események, növelhető a termelés és technológiai biztonság.

Részletek

Karbantartás

Bár megoldásainkat igyekszünk a lehető legnagyobb mértékben gondozás mentessé tenni a folyamatos használhatóság érdekében, de meghibásodások így is előfordulnak. A váratlan meghibásodások száma jelentősen csökkenthető az előírt karbantartási igények adott üzemóra szerinti betartásával, különös tekintettel a fogyó-kopó alkatrészekre.

Részletek

Szervíz

Tudjuk, hogy partnereink az általuk használt korszerű technológiák alkalmazásával nemcsak bevételeiket szeretnék maximalizálni, hanem költségeiket is szeretnék minimalizálni. Ennek érdekében folyamatosan azon dolgozunk, hogy teljesítsük azon vevői elvárásokat miszerint a termelés veszélyeztetése nélkül minimális állási idővel, üzembiztosan szeretnék végezni munkájukat.

Részletek

Szaktanácsadás

A párásítási és párahűtési feladatok megoldása mindig az egyedi vevőigények felmérésével kezdődik. Szinte nincs két egyforma ügyféligény, de a körülményekben és a rendelkezésre álló feltételekben is jelentős különbség mutatkozhat. Nem egyszerűen ügyfeleket, hanem elégedett ügyfeleket szeretnénk szerezni. Ennek érdekében igyekszünk minél alaposabban felmérni az elvárásokat és azt, hogy mi mit tudunk nyújtani, majd megtalálni az optimális megoldást. Bár technológiánk rendkívül sokrétűen használható, ha az ügyfél érdek úgy kívánja, alternatív megoldásokat is tudunk javasolni.

Részletek

Érdeklődjön kollégánknál!