Magas szintű műszaki támogatás

Rendszereink megfelelő színvonalú telepítése és üzembe helyezése mellett azok probléma mentes üzemeltetése is fontos számunkra. A műszaki szakmai tudás és háttér biztosítása a szervizállományunk feladata. A Ditusz Kft. rendszereinek javításához, karbantartásához európai szintű és rövid határidejű szervizszolgáltatással, országos lefedettségű hálózattal, jelentős szervizműhelyi kapacitással állunk partnereink rendelkezésére. A magas műszaki biztonság érdekében az elvégzett munkánkra garanciát vállalunk.

A Ditusz Kft. szervizszolgáltatásaival már több mint 15 éve áll ügyfelei rendelkezésére. Szervizhálózatunk jelenleg 4 fő szerviz szerelőt foglalkoztat, akik az ország egész területén látják el feladatukat. Terepen végzett munkájukat irodánkból több mérnök kollégánk is támogatja. Ezzel a képzett szakembergárdával biztosítjuk a rendszereink telepítése után fellépő javítási, üzemeltetéssel vagy oktatással kapcsolatos műszaki igényeket, szezon előtti és/vagy utáni állapotfelméréseket.

Magas rendelkezésre állás

Telefonos hibabejelentés

Írásos hibabejelentés

Képzett szakember gárda

Tudjuk, hogy partnereink az általuk használt korszerű technológiák alkalmazásával nemcsak bevételeiket szeretnék maximalizálni, hanem költségeiket is szeretnék minimalizálni. Ennek érdekében folyamatosan azon dolgozunk, hogy ügyfeleink a termelés veszélyeztetése nélkül minimális állási idővel, üzembiztosan végezhessék munkájukat.

Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk kollegáink szakmai felkészültségének folyamatos fejlesztésére, évente több alkalommal szakmai és műszaki továbbképzést szervezünk csapatunk számukra. Bár megoldásainkat igyekszünk a lehető legnagyobb mértékben gondozás mentessé tenni a folyamatos használhatóság érdekében, de meghibásodások így is előfordulhatnak. A váratlan meghibásodások száma jelentősen csökkenthető az előírt karbantartási igények adott üzemóra szerinti betartásával, különös tekintettel a fogyó-kopó alkatrészekre.

Érdeklődjön kollégánknál!

Kapcsolódó tartalom:

Szervízünk elérhetősége : +36 70 381 7527 vagy szerviz@ditusz.hu