Probléma

Egy nagy üzemcsarnok vagy raktár hűtése drága dolog. Az Ditusz kft FC ipari párahűtő rendszerei széles befúvó egység választékkal rendelkeznek, mindig a megfelelő igényekhez igazodóan, amelyek hatékonyan csökkentik a hőmérsékletet és gazdaságos működésüknek köszönhetően az energia fogyasztást.

Mérnökeink által egyedileg tervezett, hatékony ipari hűtőrendszereink csak a legjobb minőségű alkatrészekből készülnek, amelyek a hőmérséklet mellett lehetővé teszik, a páratartalom, por, szag, káros anyag szabályozását is a raktárakban, csarnokokban és üzemekben. Ipari párásító rendszereink telepítése kényelmesebb és ellenőrzött környezetet teremt, így a gyártóberendezések optimális körülmények között működhetnek. A megfelelően telepített párásító rendszerek csökkentik a statikus kisülések veszélyét és az ebből adódó esetleges robbanás veszélyt is.

Ventilátoraink akár 6-10 méteres távolságra is képesek kifújni a lehűtött levegőt, csepegés és nedvesítés nélkül, tökéletes szórásképet és egyenletes eloszlást biztosítva. Mivel mozgatjuk is a levegőt, a mérhető 5 – 10 Cº -os hőlépcsőnél nagyobb lehet a szubjektív hőmérséklet hőérzet csökkenés. Ez mind a gépek, mind az ott dolgozók számára jelentős előnyökkel bír.

A párahűtő-ventilátorokat 2,5 – 3,0 méter magasan helyezzük el, így a dolgozók feje felett mozgatják a levegőt. Ennek hatására a dolgozók körül is mozogni fog a levegő, de huzathatás nélkül, ami ezután lesüllyed és kellemes hőérzetet biztosítva hűti a területen tartózkodókat.

Jelentős hűtőhatás

Friss levegő

Költséghatékony

Előnyök

A rendszer továbbá tartalmaz egy automatikus rendszer átmosás megoldást, amely megakadályozza, hogy az üzemszünetekben a csőhálózatban kialakuló pangó víz kiporlasztásra kerüljön a levegőbe. Az automatika minden bekapcsolás után kimossa a pangó vizet a csőhálózatból és átöblíti azt, csak azután indul el a párahűtés. Csőhálózat mosási ciklusban a hulladék víz a csatornába távozik.
Humán faktor :

Előnyök :

+ Nagy, akár részben nyitott terek gazdaságos hűthetősége
+ Tisztább levegő, járulékos por, szag, károsanyag megkötés
+ Statikus elektromos kisülések megelőzése, robbanásveszély elkerülése
+ Kevesebb hőterhelés okozta meghibásodás
+ Kevesebb selejt, termelés leállás
+ Kellemes dolgozói környezet, magasabb koncentráció, kevesebb baleset
+ Energia megtakarítás
+ Antilegionella

Érdeklődjön kollégánknál!