Központi vezérlő

A Központi vezérlő ( DCC, Ditusz Central Controller) gyakorlatilag egy mikroszámítógép, a párásító rendszer legfelső vezérlő eleme, amely kommunikációs vonalakon keresztül folyamatos kapcsolatot tart fenn a párásító rendszer többi komponensével, valamint a mért adatokat dolgozza fel.

A Ditusz Kft által fejlesztett és gyártott párásító rendszerek teljesen automatikus üzemelésűek. A páragenerátorok mikroszámítógépe egy szoftveren keresztül történő paraméterezés és beállítás után automatikusan vezérli a területen az impulzus üzemű porlasztást. Be és kikapcsolja azt, illetve automatikusan változtatja a befúvási és szünet időket. Az egyes zónák és a gépészet a későbbiekben igény esetén tovább bővíthetőek.

A DCC WEB-en keresztül távfelügyeleti konzolt biztosít a rendszer üzemeltetése számára melyen keresztül az egyes zónák státuszát és beállításait lehet valós időben nyomon követni. Megfelelő jogosultság esetén, lehetőség van a beállítási paraméterek állítására is.

Automatizált működés

Távfelügyelet

Monitoring

Előnyök

A DCC ezen felül a zónavezérlőkön keresztül támogatja a nagynyomású gerinc csőhálózat átmosását, ami biztosítja, hogy állott, esetleg pangó vizet nem porlasztunk ki. Csőhálózat mosási ciklusban a hulladék víz a csatornába távozik.

A távfelügyeleti rendszer az adatokat a Ditusz központi Datawarehouse szerverén keresztül korlátlan ideig képes tárolni, mely külön szolgáltatás formájában, havidíj ellenében vehető igénybe.

– Legfelső vezérlő elem
– Mért adatok feldogozása
– Automatikus vezérlés
– Távfelügyelet
– Monitoring
– Mosási ciklus vezérlés, öntisztítás
– Kapcsolat az adattárházhoz

Érdeklődjön kollégánknál!