Mobil párásítás

Párásító és párahűtő rendszereinket nem csak előre telepített, kiépített megoldásként kínáljuk. Sok esetben előfordul, hogy csak ideiglenesen, változó helyszíneken, vagy olyan helyen kellene kellene használni, ahol nincs lehetőség a fix kiépítésre. Kompakt megoldást kínálunk az ilyen jellegű igényekre is.

Az általunk fejlesztett mobil eszköz rendkívül gyorsan üzembehelyezhető, automatizált működésű és gondozásmentes. Szintén nagy nyomáson működik ami elengedhetetlen a csepegés és vizezés mentes üzemeléshez.

Bárhol felállítható, használható

Jelentős hűtő hatás

Hűtés és párásítás vizezés nélkül

Előnyök

A Kompakt mobil párásító és párahűtő megoldásunk könnyen szállítható és rendkívül egyszerűen üzemeltethető. Bérlés esetén megoldjuk az oda és vissza szállítást, üzembe helyezést és tárolást is.

A megoldás egészségre teljesen ártalmatlan, semmilyen egészségügyi kockázatot nem jelent. A hűtőhatáson kívül képes megkötni a levegőben jelen lévő szálló port, ezáltal tisztább levegőt biztosít. Vírusveszélyes időszakban, önmagával a párásítással, mindenféle adalékanyag hozzáadása nélkül csökkenti a vírusok és baktériumok, illetve egyéb fertőző ágensek levegőben lévő koncentrációját.

Érdeklődjön kollégánknál!

Kapcsolódó tartalom:

Nézze meg rendezvény hűtéssel és párásítással kapcsolatos alkalmazásainkat :