Tervezési alapelveink

Párásító és párahűtő rendszereink megtervezését igyekszünk mindig a legnagyobb körültekintéssel végezni. Az alapvető paraméterek felmérése mellett – például elvárt páratartalom szint, üzemi hőmérséklet tartomány, vízigény, légcsere adatok, víztisztaság, a párásítandó vagy hűtendő terület nagysága, tagoltsága stb. – nagy figyelmet fordítunk a kialakítandó műszaki megoldás skálázhatóságára is. Később felmerülő vagy megváltozott igények kiszolgálására is alkalmas, moduláris, szükség esetén redundáns rendszereket tervezünk.

A gondozásmentes üzemeltetés és a könnyű karbantarthatóság szintén fontos szempont, melyek mind azt a célt szolgálják, hogy a termelés vagy gyártás a szükséges technológiai előírások betartása mellett folyamatos, üzembiztos módon legyen végezhető.

Egyedi igényfelmérés

Szakmai konzultáció

Optimális megoldás kidolgozása

Szaktanácsadás

A folyamatos és üzembiztos működésről rengeteg saját fejlesztésű egyedi műszaki megoldás gondoskodik. Több, mint 180 országos és nemzetközi referenciával és installációval számtalan területen valósítottunk már meg projekteket. Ezek alapján bátran merjük kijelenteni, hogy tapasztalataink segítségével szinte minden jellegű párásítási és párahűtési feladatra tudunk szakszerű és az ügyfél érdekeit a messzemenőkig figyelembe vevő releváns műszaki javasolni.

A megfelelő rendszer kidolgozása minden esetben egy konzultatív folyamat eredménye. A precíz előkészítés rendkívüli hatással van a kialakuló műszaki tartalomra és várható költségekre. Rendkívül sok körülményt kell alaposan mérlegelni a tervezés során, de ha ezt sikerül közösen megoldani akkor a siker és a kölcsönös elégedettség garantált.

Néhány a tervezést jelentősen befolyásoló tényező a teljesség igénye nélkül :

– A párásítandó / Hűtendő terület nagysága
– Az elvárt páratartalom
– Rendelkezésre álló vízminőség
– Elvárt víztisztaság
– Redundancia igény
– Telepítési körülmények ( pl üres vagy belakott csarnok )
– Eltérő vízigényű részek száma
– Kivitelezési határidő
stb.

Érdeklődjön kollégánknál!