Számos helyen van szükség hőmérséklet csökkentésére ott is, ahol a hagyományos hűtési megoldások nem alkalmazhatók vagy túl drágák. Nagyobb méretű ,akár részben nyitott terek hűtésénél jelent kiváló és környezetbarát megoldást a professzionális párahűtés alkalmazása.

Jelentős hűtőhatás

Jelentős költségcsökkentés

Friss levegő

Ipari párahűtés alkalmazási terület PDF letöltése

Klímatuning

Sok terület ingatlan üzemeltetőinek (gyártó csarnokok, kereskedelmi egységek, irodaházak stb.) nagy kihívást jelent nyaranta az egyre gyakrabban előforduló hőség okozta problémák kezelése.

Erre a régebben telepített és sok esetben alulméretezett hűtő és klíma berendezések nincsenek felkészítve. Ebből adódóan ezek a rendszerek sokszor határterhelésen dolgoznak ami így jelentős plusz energia, illetve költség terhet, valamint üzemeltetési kockázatot jelent.

Részletek

Csarnok hűtés

Az ipari gyártás egyes területein, valamint a kiszolgáló egységeknél , főként a nyári időszakban nagy gondot okoz a meleg, amely akár a gépek leállásához, így a termelés kieséséhez, illetve magasabb selejtszámhoz vezethet. A párahűtés megoldást jelenthet a termelés kiesés illetve a selejtszázalék csökkentésére is.

Részletek

Munkahelyi hűtés

A melegüzemi környezetben dolgozó munkatársak munkakörülményeinek megfelelő biztosítása megköveteli a munkaterület valamilyen szintű hűtését. A munkavédelmi (EHS) szabályozás egyre szigorúbb, az előírásokat részletesen a munkavédelmi törvény írja elő. Egy adott hőmérséklet felett többek között kötelező óránkénti szünetek beiktatása, sőt tartósan magas hőmérséklet esetén a munka nem folytatható. Ez munkaidő és így bevételkiesést okozhat, csökkenti a termelékenységet.

Részletek

Érdeklődjön kollégánknál!