A klímaváltozás miatt a nyári időszakban házakban is egyre gyakoribb a forróság. A rendszeres magas hőmérséklet és alacsony a páratartalom miatt a termelők jelentős veszteségeket szenvednek el.

Nagy nyomású párásító rendszerünk használatával, az ideális páratartalom szint tartásával magasabb terméshozam érhető el, mindezt kevesebb öntözéssel. Az egész éves stabil mikroklíma által csökkenthető a növényvédő szerek használata és hatékonyabb permetezés biztosítható.

Gazdaságos üzemelés

Hatékony hűtés

Szabályozott páratartalom

Növénytermesztés alkalmazási terület PDF letöltése

Üvegház párásítás / párahűtés

Nagynyomású párásító rendszerünk használatával, az ideális páratartalom szint tartásával és pára hűtéssel magasabb terméshozam érhető el. Az egész éves stabil mikroklíma által csökkenthető a növény védőszerek használata és hatékonyabb permetezés biztosítható, mindezt kevesebb öntözéssel.

Részletek

Hűtőház párásítás

A melegebb levegő bármilyen felületről elpárologtatja a nedvességet, beleértve magát a terméket is. Ez a termékek súlycsökkenéséhez vezet. A súlycsökkenés akár a 20% -ot is meghaladhatja. A nedvesség tartalom elvesztése miatt a növények sejtjei is torzulhatnak, befolyásolva ezzel a termékek megjelenését, minőségét és eltarthatóságát, amelyek mind csökkentik a készlet értékét.

Részletek

Gombaház párásítás / hűtés

A gombák köztudottan kedvelik, sőt igénylik a párás, nedves környezetet. A legbőségesebb terméshozam csak szigorúan kontrollált páratartalom mellett érhető el. Az átszövés ideje alatt az ideális páratartalom legalább 85%, de gombáknak a termőre fordulás után is minimum 70-80% -os páratartalom igényük van (Ez természetesen fajta függő).

Részletek

Érdeklődjön kollégánknál!