Probléma

Kevés olyan tevékenység van, amely jobban esik a szép napon, mint az, hogy kint ülünk a teraszon családdal vagy a barátokkal. Akár grillezésre, néhány italra, akár a naplemente megtekintésére, a terasz kiváló hely a társasági összejövetelek vagy családi találkozók lebonyolítására. A forróbb hónapokban azonban a teraszra érő meleg már nem mindig kellemes, és épületen belülre kényszerítheti az embert.

A rovarűzés, por és szag megkötés nem csak a vendéglátásban vagy a szabadidő kellemes kültéri eltöltésében nyújt segítséget, komoly haszonnal alkalmazható különböző ipari területeken is. Ügyfeleink sikerrel alkalmazták technológiánkat olyan területeken is ahol szükség volt kizárni a rovarokat ( és a port, szagokat stb ) de nem volt mód a beltér folyamatos elhatárolására a kültértől. Pl targonca bejáró, szalagfüggönyös rakodási terület, műpadló gyártás, ahol a készülő termékbe beleragadó rovrok, bogarak selejtként jelentkeztek stb.

Rovarűzés

Hatékony hűtés

Tisztább levegő

Megoldás

A hőmérséklet csökkentésére teraszhűtő rendszereink nagyon hatékony megoldást kínálnak, de nem csak a túlzott meleg okozhat kellemetlenséget. Rendszereink jellemzője, hogy a kifújt pára hűtőhatásán kívül távol tartják a rovarokat valamint jelentősen csökkentik a szálló por illetve kellemetlen környezeti szag hatásokat is.

A rendszer által kiporlasztott víz mikroszkópikus cseppjei rátapadnak a rovarokra, ami mozgásképtelenné teszi. A hártyásszárnyúak (Pl. méhek, darazsak, szúnyogok és legyek) nem tudnak bejutni olyan területekre, amelyeket ködrendszer véd. A pára szintén segít mentesíteni a befújt területeket ott is, ahol nagyobb a pornak, füstnek vagy kellemetlen szagoknak való kitettség.

Előnyök :

+ Tisztább levegő
+ A rovarok elűzése
+ Bűzzáró hatás
+ Járulékos hűtőhatás
+ Szálló por megkötés

Érdeklődjön kollégánknál!

Esettanulmány:

Műpadló gyártás nemkívánatos "alapanyagok" nélkül

Ügyfelünk termékei előállítása közben azzal a problémával szembesült, hogy a még nem megszilárdult félkész termékekre az elégtelen rovarűzési megoldás miatt rárepülnek és beleragadnak a legyek, szúnyogok, bogarak. Ez rendkívül magas selejt arányt, így közvetlenül anyagi kárt okoz.

A szalagfüggönyök, rolós ajtózáró fóliák, csapóajtók nem jelentettek elegendő megoldást a rovarok távol tartására. A külső területek felé átjárást biztosító árubeszállító és egyéb közlekedő ajtók fölé szórócsöves párakapukat telepítve a korábbi probléma azonnal megoldódott és drasztikusan csökkent a selejtszázalék.