Probléma

A melegüzemi környezetben dolgozó munkatársak munkakörülményeinek megfelelő biztosítása megköveteli a munkaterület hűtését. A munkavédelmi (EHS) szabályozás egyre szigorúbb. Adott hőmérséklet felett többek között kötelező óránkénti szünetek beiktatása, magasabb hőmérséklet esetén a munka nem folytatható. Részletesen az előírásokat a munkavédelmi törvény írja elő.

A teljes gyártócsarnok hűtése sok esetben nem megoldható, illetve nagyon költséges lenne. Hagyományos klímaberendezések alkalmazása nem jöhet szóba. Kialakíthatóak viszont párahűtéssel (5 – 10 Cº) hűvösebb zónák a munkaterületen, ahol a dolgozók idejük nagy részét töltik. A párahűtés nem csak a hőmérsékletet csökkenti, de javítja a hőérzetet is.

Hőmérséklet kontroll

Jelentős hűtőhatás

Egészségesebb munkakörülmények

Megoldás

A Ditusz Kft. Di-MistAir® márkanéven gyártott saját fejlesztésű berendezései és rendszerei, mikroprocesszoros vezérlő eszközei és távfelügyeleti rendszere megoldást biztosít a tipikusan előforduló problémákra. A helyi körülmények és adottságokat figyelembe véve, megoldásokat tervezünk és szállítunk, nem pusztán berendezéseket.

Előnyök :

– Magasabb koncentrációs képesség
– Kevesebb selejt
– Kevesebb kieső munkaidő

Érdeklődjön kollégánknál!