2023-04-05

2023. 03. 29. és 04.02. között megrendezett CONSTRUMA kiállításon vettünk részt!

A construma kiállítási csokor zászlóshajója, a hazai legnagyobb, nemzetközileg is elismert építőipari szakkiállítás. Tematikája lefed mindent, ami az építkezéshez szükséges, amire az éptőipari szakembereknek vagy az építkező végfelhasználóknak szüksége van.

A CONSTRUMA több évtizede a hazai építőipar szakmai csúcstalálkozója, ahol a jövő építőipari kihívásaira keresik a választ az ide érkező szakemberek.

A legújabb technológiák bemutatását a gyártók hazai és nemzetközi márkáinak jelenléte biztosítja. A kiállítást széleskörű szakmai támogatottság és gazdag konferencia program kísérte, melynek tervezett programjában nemzetközi vonatkozású rendezvény és nagyszabású építőipari szakmai találkozó is szerepelt. A szakmai programok és a kiállítás fókuszában 2023-ban is a jövő építőipari kihívásai álltak, úgy mint az energiahatékonyság, az energiatakarékos otthonok és megoldások. Kiemelt téma volt a minőség és az új generációk érdeklődésének felkeltése az építőipari szakmák iránt.

Standunkon a legkorszerűbb párásítási és párahűtési megoldásokat mutattuk be az érdeklődőknek. Nagyon sok új ismerősSel és partnerrel sikerült megismerkednünk.

 

Jövőre találkozzunk ismét a CONSTRUMA-N!