Probléma

Számos gyártási folyamat során keletkezik nem kívánatos mennyiségű por és káros anyag. A Párásítás hatékonyan köti meg és nyomja el a port, a szagokat , olyan területeken is, ahol a kiszellőztetés egyszerűen nem lehetséges vagy más megoldással nehezen megfizethető.

MEGOLDÁS :

Megoldásként rendkívül finom ködöt fújunk a rozsdamentes acél ventilátorok a levegőbe, elnyomva az emelkedő port és káros anyagokat, megakadályozva annak levegőbe jutását. A porszemcséket vonzza a köd, és ezáltal leülepednek, így megakadályozható annak levegőben maradását. A padlók, gépek és az alapanyagok teljesen szárazak maradnak, és a személyzet nedvesedés nélkül dolgozhat a ködben.

Por, szag, káros anyag megkötés

Egészséges munkakörülmények

Járulékos hűtőhatás

Előnyök

– Egy Párásító rendszer alapegység nagyobb, akár részben nyitott területet vagy épületet számára is biztosíthat megkötést. Minden területet pontosan vezérelt, csak éppen annyi ködöt juttatunk ki, amennyi az adott feladathozhoz feltétlenül szükséges

– A rendszerek víz- és áramfelhasználás rendkívülalacsony, és egy nagyobb terület is csak néhány liter vízzel kezelhető óránként. A rendszerhez igény esetén szagelnyelő oldat is adagolható a még jobb hatás érdekében

– Minden nedvesített alkatrész rozsdamentes acélból vagy színesfém anyagokból készül, amelyek biztosítják a korróziómentes működést, hosszútávú garanciával párosítva.

Alkalmazási területek :
– Kültéri megkötés,
– Hulladék kezelés és feldolgozás
– Élelmiszer hulladék
– Vágóhidak
– Fém, fa üveg, papír, gipsz, cement, falazóelem gyártás
– Kohászat stb.

Érdeklődjön kollégánknál!