Pályázataink

A Ditusz Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodásának támogatása

 

Kedvezményezett neve: Ditusz Ipari Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-01562

Projekt címe: Ditusz Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodásának támogatása

Szerződött támogatás összege: 8 421 705 Ft

Projekt tényleges befejezése: 2021.10.29.

Támogatás mértéke: 70%

Projekt tartalmának bemutatása:

A beszerzésre került eszközökkel, egy sokkal jobb hatásfokú, precízebb kivitelezésre nyílik alkalma a vállalkozásnak. A CAD eszközök a saját fejlesztésű berendezések tervezését és gyártását szolgálják. A gyártóeszközök magasabb színvonalú minőségi gyártási tevékenységet szolgálnak. Ezek mellett szükséges volt a dolgozók szakmai képzése is. Működésünk hatékonyságát alapvetően növeli, hogy terveink és dokumentációink létrehozását, mind gépészeti, mind villamossági oldalról a lehető legkorszerűbb és leghatékonyabb digitális szakipari megoldásokkal tudjuk végezni (SolidEdge, munkaállomás). A saját és minőségi eszközparkkal végzett gyártás és kivitelezés jelentősen csökkenti operatív költségeinket, szükségtelenné teszi a folyamatos bérléseket, valamint alvállalkozók bevonását. 

 

 

DITUSZ Kft. új generációs, mesterséges intelligencia alapú központi elektronikus vezérlő egységének fejlesztése integrált ipari párásító/párahűtő rendszerhez

 

Kedvezményezett neve: Ditusz Ipari Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: DITUSZ Kft. új generációs, mesterséges intelligencia alapú központi elektronikus vezérlő egységének fejlesztése integrált ipari párásító/párahűtő rendszerhez

Szerződött támogatás összege: 14 705 168 Ft

Támogatás mértéke: 60%

Projekt befejezési dátuma: 2021.09.30.

Projekt azonosító száma: 2020-1.1.1-KKV-START-2020-00144

Projekt leírása:

A Ditusz Kft 2006-ban alakult. A társaság 100% magyar tulajdonú, és az egyetlen hazai gyártó a párahűtés piacán. A légkondicionálás új eszközeként, saját fejlesztésű, tervezésű párahűtő illetve párásító berendezéseket gyárt és telepít mind az ipar, mind a mezőgazdaság területén.Jelen projekt keretén belül a célunk egy új generációs, mesterséges intelligencia alapú központi elektronikus vezérlő egység kifejlesztése volt integrált ipari párásító/párahűtő rendszerhez.

A strukturált hálózatba szervezett kiszolgáló vezérlő egységek összehangolva képesek a mért paraméterek és az előre meghatározott folyamatszabályok, technológiai igények alapján az adott párásító/párahűtő rendszer gépészeti komponenseinek magas szintű automatizált működtetésére.

A megvalósított fejlesztés eredményeképp termékeink minősége és tudása, szolgáltatási palettája jelentősen javul, a piacra jutási idő csökken, hatékonyabban érhetőek el új piacok. A fejlesztésnek köszönhetően a versenyképesség fokozható, a piaci pozíció megőrizhető, sőt tovább javítható. Ez nagyobb stabilitást, kiszámíthatóságot és újabb munkahelyek megteremtésének lehetőségét is biztosítja.

 

 

Forgó eszköz finanszírozás

 

Adós neve: Ditusz Ipari Szolgáltató Kft.

Forgóeszköz finanszírozás tartalmának rövid bemutatása: MFB GINOP-8.3.5-18 „B” hitelcél Bér és bérjellegű kiadások finanszírozása a változó gazdasági körülményekhez való alkalmazkodás céljából. A pályázati lehetőség hozzájárul mind a szolvenciánk, mind emberi erőforrás állományunk megőrzéséhez, illetve annak minőségi/mennyiségi bővítéséhez.

Hitelprogram azonosító jele: H-EKTG2/108240/2023/471634/001